Bezoekers

Ontdek de wereld met Caravana!

Caravana Designwedstrijd

'Het kampeermiddel van de toekomst'

De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 neer in het WTC Expo Leeuwarden. Het beurscomplex wordt tot de laatste vierkante centimeter volgepakt met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. In een ultieme vakantiesfeer kunnen kampeerliefhebbers hun hart ophalen aan alles wat er te zien en te beleven valt. Caravana is een begrip op kampeergebied.

Ontdek de wereld met Caravana!

De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 neer in het WTC Expo in Leeuwarden.  In 2016 ontving de Caravana ruim 48.000 bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 45.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland. Bent u er in 2017 ook bij? Ontdek de wereld met Caravana!

 ‘Proef de vrijheid!’

Vrij zijn. Iets vanzelfsprekends voor veel mensen,  maar iets wat helaas niet voor iedereen een feit is. Met het thema: ‘Proef de vrijheid!’ vieren we dat we door kamperen het ultieme gevoel van vrijheid kunnen ervaren. Met de camper de kust van Frankrijk verkennen, met de caravan naar die ene prachtige camping in Italië, of met de vouwwagen naar Kroatië, met prachtig uitzicht over de Adriatische zee. En als het niet bevalt? Dan rijden we door naar de volgende bestemming. Dát is vrijheid!

Steun het goede doel!

Tijdens de Caravana 2017 zal er een inzamelingsactie gehouden worden voor Bartje Compagnie, een groep oud veteranen en oud- en actief militairen die samen  een werkgroep van de vereniging military display vormen. Bartje Compagnie  houdt zich bezig met  ‘re-enacten’, waarbij de krijgskunst en militaire achtergrond wordt uitgebeeld. Meer informatie? Kijk op onze nieuws, noviteiten & primeurs pagina!

Blijf op de hoogte

Zowel voor als tijdens Caravana worden er verschillende leuke, speciale acties samengesteld. Wilt u kans maken op gratis kaarten, deelnemen aan spectaculaire win acties, of op de hoogte blijven van het laatste kampeernieuws? Like dan onze Facebook pagina door op bovenstaande knop te drukken!

Programma & activiteiten

Op de Caravana is altijd van alles te doen. Klik hier om te zien wat er in 2017 te beleven valt. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt! Liever uw eigen route uitstippelen? Lees hier het laatste nieuws en blijf op de hoogte van de noviteiten, en primeurs die op de Caravana 2017 te vinden zijn.

Aantrekkelijk

Voor zowel exposanten als bezoekers combineert Caravana diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen.  Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de Caravana 2017? meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!