Bezoekers

Alles voor uw kampeervakantie!

De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt van donderdag 18 t/m dinsdag 23 januari 2018 neer in het WTC Expo in Leeuwarden. In 2017 ontving de Caravana ruim 47.000 bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 45.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland. Bent u er in 2018 ook bij? Alles voor uw kampeervakantie!

AVD Beeldbank shoot op Camping les Charmilles in Darbres in de Ardeche Frankrijk. Diverse opnames op de camping met Nederlandse modellen die daar aanwezig waren.

AVD Beeldbank shoot op Camping les Charmilles in Darbres in de Ardeche Frankrijk. Diverse opnames op de camping met Nederlandse modellen die daar aanwezig waren.

Blijf op de hoogte

Zowel voor als tijdens Caravana worden er verschillende leuke, speciale acties samengesteld. Wilt u kans maken op gratis kaarten, deelnemen aan spectaculaire win acties, of op de hoogte blijven van het laatste kampeernieuws?
Like dan onze Facebook pagina!

Programma & activiteiten

Op de Caravana is altijd van alles te doen. Klik hier om te zien wat er in 2018 te beleven valt. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt! Liever uw eigen route uitstippelen? Lees hier het laatste nieuws en blijf op de hoogte van de noviteiten en primeurs die op de Caravana 2018 te vinden zijn.

 

Aantrekkelijk

Voor zowel exposanten als bezoekers combineert Caravana diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen.  Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de Caravana 2018? Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!