Exposanten

Overzichtelijk, gevarieerd, persoonlijk en gezellig

De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt van donderdag 18 t/m dinsdag 23 januari 2018 weer neer in het WTC Expo Leeuwarden. Dit is de perfecte gelegenheid om als exposant uw caravan- en camper primeurs, tenten, kampeeraccessoires, camping en/of nieuwe kampeertrends onder de aandacht te brengen.

Inschrijven voor de Caravana 2018

Wilt u zich profileren als exposant op de Caravana 2018? Wees er dan snel bij. De Caravana is doorgaans eind november al volgeboekt. U kunt zich nu weer inschrijven voor de Caravana 2018. Neem contact op met de organisatie voor een voorstel op maat!

Algemene voorwaarden

Wilt u als exposant deelnemen aan de Caravana 2018? Lees dan eerst onze algemene huurvoorwaarden! Klik op de rechter button om de algemene huurvoorwaarden te downloaden.

Organisatie

Exposanten van de Caravana kunnen rekenen op een gedegen en behulpzame organisatie. Dit vertaalt zich onder meer in een duidelijke plattegrond en een goede logistieke planning. Tevens hanteren wij een een online bestelmodule voor het bestellen van stand faciliteiten en relatiekaarten. Voorts staat er een toegankelijk projectteam klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren voor een optimale presentatie.

Media

Van een professionele organisatie mogen onze exposanten een goede mediacampagne verwachten. Het evenement wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de kampeerliefhebbers en mensen die enthousiast worden van kamperen. Denk hierbij aan advertenties in branchegerichte magazines, dag- en weekbladen, radio en televisie, e-mail nieuwsbrieven, persberichten, free-publicity en een uitgebreide online campagne.

WTC Expo Leeuwarden

Caravana is een jaarlijks terugkomend evenement, georganiseerd door een vertrouwde organisatie. WTC Expo Leeuwarden is een beurzen en evenementenorganisatie welke diverse producties organiseert in eigen huis. Het complex is met 5 beurshallen en een oppervlakte van 45.000m2 het op twee na grootste evenementen complex van Nederland. Jaarlijks mag het WTC Expo Leeuwarden maar liefst 800.000 bezoekers begroeten!