Dé Kampeerbeurs

van Noord-Nederland

Caravana pakt uit met

 

Een veelzijdig kampeeraanbod

Ontdek de vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een eigen caravan of ga op avontuur met een (dak)tent. Op Caravana kom je in de vakantiestemming!

Primeurs en noviteiten

De laatste camper- en caravanprimeurs, demonstraties en workshops op het gebied van de kampeertrends en de nieuwste technieken vind je op Caravana.

Alles voor je kampeervakantie

Exposanten presenteren op Caravana een breed aanbod in caravans en campers, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en campings uit heel Europa.

Aftermovie Caravana 2024!

Er zijn tijdens de beursdagen prachtige beelden gemaakt. Deze zijn verwerkt in een mooie aftermovie. Bekijk de hoogtepunten van Caravana en wie weet spot jij jezelf! Heb je de beurs gemist? Zo kun je toch nog een beetje meegenieten van dat wat er in het WTC Expo door de deelnemers is neergezet! 

Klik op de video en geniet van Caravana 2024!

Sfeerbeelden

De Kampeerbeurs van Noord-Nederland!

Van kampeermiddelen tot inspiratie, Caravana heeft het allemaal! Gedurende vijf dagen wordt het WTC Expo-terrein omgetoverd tot een paradijs voor kampeerders. Exposanten uit heel Europa tonen er een uitgebreid assortiment aan campers, caravans, vouwwagens, (voor/dak)tenten en kampeeraccessoires. Op het Campingplein en in de Campingstraat kun je inspiratie op doen voor jouw volgende vakantie. Demonstraties en interessante workshops maken de ervaring compleet waardoor je volledig voorbereid bent op je volgende reis.

Kortom, Caravana is een leuk dagje uit voor het hele gezin!