De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt van donderdag 18 t/m dinsdag 23 januari 2018 neer in het WTC Expo in Leeuwarden. In 2017 ontving de Caravana ruim 47.000 bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 45.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland. Bent jij er in 2018 ook bij? Alles voor je kampeervakantie vind je op de Caravana 2018. 

Blijf op de hoogte

Zowel voor als tijdens Caravana worden er verschillende leuke, speciale acties samengesteld. Wil jij kans maken op gratis kaarten, deelnemen aan spectaculaire win acties, of op de hoogte blijven van het laatste kampeernieuws?
Like dan onze Facebook pagina! Tot ziens op de Caravana 2018.

Programma & activiteiten

Op de Caravana is altijd van alles te doen. Klik hier om te zien wat er in 2018 te beleven valt. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt! Liever je eigen route uitstippelen? Lees hier het laatste nieuws en blijf op de hoogte van de noviteiten en primeurs die op de Caravana 2018 te vinden zijn.

Aantrekkelijk

Voor zowel exposanten als bezoekers combineert Caravana diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen.  Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de Caravana 2018? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!