Beleef de ultieme kampeersfeer bij It Wiid, Recreatiepark Bloemketerp of bij Camperplaats Leeuwarden!

Camping It Wiid – Eernewoude

Camping it Wiid in Eernewoude Friesland biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. “It Wiid” ligt middenin het Nationaal Park de Alde Feanen. Het terrein is 28 hectare groot en beschikt over 370 ruime kampeerplaatsen. U kunt hier kamperen met uw eigen kampeermiddel, maar er is ook een mogelijkheid om een vakantiehuis te huren op het vakantiepark van It Wiid.

Vakantiehuizen
Camping It Wiid verhuurt 6-en 8-persoons bungalows in Nationaal Park de Alde Feanen. Het park ligt op 15 minuten rijden van het WTC Expo in Leeuwarden en is een goede uitvalsbasis tijdens de beursdagen.

Prijzen vakantiehuizen
6- persoons bungalow 16 t/m 24 januari 2019: €310,- incl. bedlinnen.
8-persoons bungalow: 16 t/m 24 januari 2019: €410,- incl. bedlinnen.

Prijzen staanplaatsen
Overnachting per nacht (2 pers): €14,50 inclusief water en stroom en exclusief toeristenbelasting a €1,- p.p.p.n.

Recreatiepark Bloemketerp – Franeker

Deze vier sterren familie camping in de Friese Elfstedenstad Franeker biedt op het vakantiepark 100 comfort plaatsen. Recreatiepark Bloemketerp wordt hoog gewaardeerd door de ANWB en het Duitse ADAC en staat garant voor een onbezorgde vakantie. Met 24 vakantiewoningen en 100 kampeerplaatsen mag Recreatiepark Bloemketerp haarzelf het grootste vakantiepark van Noordwest Friesland noemen.

Vakantiehuizen
Recreatiepark Bloemketerp verhuurt 6 tot 8-en 8 tot 10-persoons comfortabele vakantiewoningen. Het park ligt op 15 minuten rijden van het WTC Expo in Leeuwarden en is een goede uitvalsbasis tijdens de beursdagen.

Prijzen vakantiehuizen*
2 persoonsstudio 17 t/m 22 januari 2019: €250,-
Vakantiewoning 6-8 personen 17 t/m 22 januari 2019: €400,-
Vakantiewoning 8-10 personen 17 t/m 22 januari 2019: €450,-

Prijzen staanplaatsen*
Overnachting per nacht (2 pers): €16,- inclusief water en stroom en exclusief milieubelasting €0,30 p.p.p.n.

*Aanbieding is alleen geldig bij telefonische reservering onder vermelding van ‘overnachting Caravana’

Camperplaats Leeuwarden

Camperplaats Leeuwarden beschikt over 12 verharde en beveiligde camperplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en gratis wifi. Honden zijn welkom, mits aangelijnd en buiten het terrein worden uitgelaten. Bij de camperplaats is het mogelijk water te tanken en gebruik te maken van het toilet. Tevens kun je hier de vuilwatertank legen.

Camperplaats Leeuwarden biedt gasten een warm welkom in Leeuwarden. Gasten ontvangen bij aankomst een unieke ‘sleutel van de stad’. Op vertoon van deze sleutel krijgt men korting bij aangesloten bedrijven, diverse restaurants, winkels, activiteiten en musea. Meer informatie vind je op www.camperplaatsleeuwarden.nl

Prijs Camperplaats
Het standaardtarief voor een camperplaats is 10,00 euro voor 2 personen, wifi en een unieke kortingssleutel.

Prijs extra
April t/m september 2,50 euro stroom
Oktober t/m maart 5 euro stroom
Extra persoon 1,50 euro