Dat wilt u niet missen! De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt van donderdag 21 t/m dinsdag 26 januari 2016 neer in het WTC Expo Leeuwarden. Het beurscomplex is tot de laatste vierkante centimeter volgepakt met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. In een ultieme vakantiesfeer kunnen kampeerliefhebbers hun hart ophalen aan alles wat er te zien en te beleven valt. Caravana is een begrip op kampeergebied.

In 2015 ontving de Caravana ruim 45.000 bezoekers. Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 40.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland. Bent u er in 2016 ook bij?

Ruim aanbod
Van 21 t/m 26 januari 2016 is het beurscomplex tot de laatste vierkante centimeter volgepakt met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. In een ultieme vakantiesfeer kunnen kampeerliefhebbers hun hart ophalen aan alles wat er te zien en te beleven valt. Caravana is een begrip op kampeergebied.

Thema van de Caravana 2016: ‘Droom verder’
Dromen is een menselijke eigenschap. Iedereen droomt wel ergens van: een onbezorgde vakantie, een verrassend mooi plekje in eigen land, een groot avontuur, een nieuwe camper… Het thema van de Caravana 2016 is ‘Droom verder’. Hier geven we op allerlei verschillende manieren uiting aan. Kijk maar eens op de programma- en activiteitenpagina.

Wij hebben dit thema gekozen om Villa Pardoes te kunnen steunen; een goed doel dat ons erg aanspreekt en dat uitstekend past binnen onze ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En juist omdat ieder mens wel ergens van droomt, moet het voor bezoekers niet moeilijk zijn om zich, in de enthousiaste sfeer van de Caravana, te verplaatsen in de dromen van iemand anders – in dit geval een ziek kind!  

Deelnemen
Ook uw bedrijf mag niet ontbreken op Caravana! Nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter kunnen wij rekening houden met uw wensen. Download het inschrijfformulier en schrijf u direct in. Voor specifieke vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Uw contactpersonen voor Caravana zijn Femke Beekink en Douwina Yntema.

Nieuwsoverzicht
Samen met u warmen we de bezoekers graag op voor de Caravana 2016. Komt u  met een speciaal of zeldzaam model naar de beurs, een primeur/noviteit of iets wat zijn gelijke niet kent.. meldt dit dan aan bij de organisatie van Caravana.