Exposanten

De grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland strijkt van donderdag 23 t/m dinsdag 28 januari 2020 weer neer in het WTC Expo Leeuwarden. Dit is dé perfecte gelegenheid om als exposant jouw caravan- en camper primeurs, tenten, kampeeraccessoires, camping en/of nieuwe kampeertrends onder de aandacht te brengen! Ben jij er ook bij?

Organisatie

Exposanten van de Caravana kunnen rekenen op een gedegen en behulpzame organisatie. Dit vertaalt zich onder meer in een duidelijke plattegrond en een goede logistieke planning. Tevens hanteren wij een een online bestelmodule voor het bestellen van stand faciliteiten en relatiekaarten. Voorts staat er een toegankelijk projectteam klaar om uw vragen te beantwoorden en je te adviseren voor een optimale presentatie.

WTC Expo Leeuwarden

Caravana is een jaarlijks terugkomend evenement, georganiseerd door een vertrouwde organisatie. WTC Expo Leeuwarden is een beurzen en evenementenorganisatie welke diverse producties organiseert in eigen huis. Het complex is met 5 beurshallen en een oppervlakte van 45.000m2 het op twee na grootste evenementen complex van Nederland. Jaarlijks mag het WTC Expo Leeuwarden maar liefst 800.000 bezoekers begroeten!

Media

Van een professionele organisatie mogen onze exposanten een goede mediacampagne verwachten. Het evenement wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de kampeerliefhebbers en mensen die enthousiast worden van kamperen. Denk hierbij aan advertenties in branchegerichte magazines, dag- en weekbladen, radio en televisie, e-mail nieuwsbrieven, persberichten, free-publicity en een uitgebreide online campagne.