Inhouse Catering

Geen bonnetjes en declaraties, maar één overzichtelijke factuur na de beurs. Dat kan met de WTC betaalkaart! Met deze kaart kun je terecht in onze restaurants Grutte Pier, The Globe, bij het standhouders buffet en op velen van onze terrassen. Eetsmakelijk op de Caravana 2020!

Catering

WTC Hospitality exploiteert, als exclusieve in house cateraar, de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen betreffende de catering op jouw stand. Als standhouder kun je tijdens de beurs verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen. De bestellijsten van onze catering service vind je hier. Wanneer je gebruik wilt maken van de horeca service van WTC Hospitality dan kun je een bestelling plaatsen door contact op te nemen met WTC Hospitality, te bereiken via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl. Houd er rekening mee dat je tijdig bestelt, zodat de door jou bestelde producten op tijd geleverd kunnen worden.

WTC Betaalkaart

Naast de cateringservice kun je gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex. Om het je gemakkelijk te maken kun je gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposantenbetaalkaart. Met deze betaalkaart kun je op vele van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvang je hiervan één overzichtelijke factuur. Klik hier voor de algemene voorwaarden en om een betaalkaart aan te vragen. Wanneer je gebruik wil maken van de betaalkaart, verzoeken wij je deze minimaal één week voor aanvang van de beurs aan te vragen via het aanvraagformulier. Dit formulier kun je mailen naar info@wtchospitality.nl