Inhouse Catering & WTC betaalkaart

Geen bonnetjes en declaraties, maar één overzichtelijke factuur na de beurs. Dat kan met de WTC betaalkaart! Met deze kaart kunt u terecht in onze restaurants Grutte Pier, The Globe, bij het standhouders buffet en op velen van onze terrassen.

Catering

WTC Hospitality exploiteert, als exclusieve in house cateraar, de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen betreffende de catering op uw stand. Als standhouder kunt u tijdens de beurs verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen. De bestellijsten van onze catering service vindt u hier. Wanneer u gebruik wilt maken van de horeca service van het WTC Hospitality dan kunt u deze bestellen door contact op te nemen met WTC Hospitality, te bereiken via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl.

Houdt u er rekening mee dat u tijdig bestelt, zodat de door u bestelde benodigdheden op tijd geleverd kunnen worden.

WTC Betaalkaart

Naast de cateringservice kunt u gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex. Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposantenbetaalkaart. Met deze betaalkaart kunt u in onze restaurants Grutte Pier, bij het standhouderbuffet en op veel van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvangt u hiervan één overzichtelijke factuur. Klik hier voor de algemene voorwaarden en klik hier om een betaalkaart aan te vragen.

Wanneer u gebruik wilt maken van de betaalkaart, verzoeken wij u deze minimaal één week voor aanvang van de beurs aan te vragen via onderstaand aanvraagformulier. Uw ingevulde formulier kunt u mailen naar info@wtchospitality.nl