Terug
Geplaatst:
26 juni 2024, 08:29

Word onderdeel van Caravana 2025!

6472_img-6288

Schrijf je in met extra korting!

De zomer is officieel begonnen en dat betekent de hoogste tijd voor KAMPEREN! Miljoenen Nederlanders vertrekken deze zomer om de ultieme vrijheid van vakantie vieren te ervaren. Het kampeergevoel ook ervaren in de winter? Kom dan naar Caravana!.

Van 29 januari t/m 2 februari 2025 is Caravana dé plek waar duizenden kampeerders samenkomen. Naast de nieuwste campers, caravans, (voor-/dak-)tenten en vouwwagens pakt Caravana dit keer nog meer uit met kampeeraccessoires, technieken en trends op kampeergebied en campings uit heel Europa.

Ook zal de beleving aankomende editie weer een belangrijkere rol spelen. Vele demonstraties, presentaties en workshops kunnen bijgewoond worden. Voor bezoekers dus nog meer redenen om de beurs te bezoeken en voor jou als ondernemer is Caravana dé kans om je te presenteren.

Via het inschrijfformulier schrijf je je gemakkelijk en snel in tegen een extra voordelig vroegboektarief! Je ontvangt ook nog eens 25 gratis relatiekaarten.

Deelnamemogelijkheden

Kijk voor meer informatie over de deelnamemogelijkheden op onze website. Wil je standbouw huren, heb je een eigen stand of wil je een luxe uitstraling met trussbouw? Het is allemaal mogelijk! Speciaal voor campings en bestemmingen is er ook dit jaar weer een Campingplein! Heb je een vraag of heb je interesse in een stand groter dan 200 m2? Neem dan contact met ons op via s.postma@wtcexpo.nl of 058-2941500.

Facts & figures Caravana

Ben je nieuwsgierig wat de reden van beursbezoek is en hoe de bezoekers van Caravana de beurs beoordelen? Of wil je weten waarom andere bedrijven deelnemen aan Caravana? Bekijk hier alle facts & figures! 

Een fijne zomer!

Ben je aan het aftellen tot jouw vakantie? Of ben jij al druk bezig met het inpakken van je koffer? Misschien lig je zelfs al te genieten op het strand. Hoewel de zomer dit jaar wat regenachtig begint, willen we jullie een fijne zomer wensen. We kijken ernaar uit om jullie te zien op Caravana 2025 en tot die tijd staan we altijd klaar om jullie vragen en tips te ontvangen.