Terug
Geplaatst:
24 januari 2024, 08:45

De eerste dag Caravana zit erop!

1446_img-6310

Kom jij ook nog langs?

Wat hebben we er lang naar uitgekeken en WAUW wat is het gezellig om jullie allemaal weer te ontmoeten! Het was een eerste dag vol kampeerinspiratie en weerzien. Al onze deelnemers hebben hun beste beentjes voorgezet en de stands zien er fantastisch uit! Ben jij nog niet geweest? Dan heb je nog 4 dagen de tijd om dit fantastische evenement met eigen ogen te komen bekijken!

Maak kans op fantastische prijzen!

Verrijk je Caravana 2024-ervaring met fantastische winacties! Doe mee aan de opzetwedstrijd van Karsten Tenten, maak kans op een weekendje weg met Hop Custom Campers, vier het jubileum met Aveco en maak kans op geweldige prijzen. Ga op de foto in de Caravana XXL strandstoel en win een week gratis camper huur aangeboden door Veneboer Caravans & Campers. Ook NKC, Friesland Camper Service, Splint Media en Cosse Camper Adventure geven fantastische prijzen weg. Kom langs, doe mee en maak Caravana 2024 onvergetelijk!

Benieuwd naar alle winacties? Neem een kijkje op onze website.

2982_xxl-20strandstoel

Plattegrond en deelnemerslijst!

Bekijk snel de plattegrond en deelnemerslijst want er is zoveel leuks te beleven! Bestemmingen in heel Europa, caravans, campers, (dak/voor) tenten, kampeeraccessoires, horecapleinen met veel lekkers en natuurlijk vermaak voor de kinderen op zaterdag 27 januari en zondag 28 januari. Ga je op de bonnefooi of stippel je de route alvast uit? Het kan allemaal want de voorpret is officieel begonnen! Bekijk hier de deelnemerslijst en plattegrond!

Campings!

Op Caravana vind je de meest uitgebreide selectie aan campings uit Nederland en Europa, klaar om jou te inspireren voor je volgende vakantieavontuur. Of je nu zoekt naar een camping met een specifiek thema, een perfecte vakantiebestemming wilt vinden, of direct in gesprek wilt gaan met de eigenaren van campings. Op Caravana is het allemaal mogelijk!

8123_img-6181

Jong Gebruikt Camperplein!

Op het Jong Gebruikt Camperplein vind je een prachtige verzameling campers die niet ouder zijn dan 5 jaar en niet meer dan 75.000 km op de teller hebben. Het Jong Gebruikt Camperplein is dé bestemming voor eenieder die overweegt een jonge, tweedehands camper aan te schaffen. Je vindt het plein op standnummer 5200!